Helg :)

Hemkommen efter en trevlig helg i Hultsfred med hjärtat :). Vart dock en del missöden innan vi kom hem i fredags... Tåget vi skulle åkt med 14.41 var tydligen inställt... Det var inget de informerade om på resecentrum, utan det fick vi snällt räkna ut själva när tåget inte dök upp... Detta medförde att vi fick ta ett senare tåg till Nässjö och missade anslutningståget till Hultsfred. Så vi begåvades med att försöka slå ihjäl 1,5 timme i Sveriges tråkigaste stad.. Kul? nej. Man trodde kanske att oflytet tog slut där, men ICKE! Vi blev 30 minuter försenade till Hultsfred tack vare två träd som blåst ner över rälsen på mindre än en timme. Var sådär lagom glad när man kom hem. Inte för att det egentligen spelade någon större roll, vi fick vår efterlängtade smörgåstårta ändå. Vet inte riktigt vem som var nöjdast, hjärtat eller jag :).

I lördags hände inte allt för mycket, passade på att rida lite dressyr i ridhuset samtidigt som Meg hade kurs. Rätt nice att få lite gratis hjälp av henne med tanke på att en helgkurs är ganska dyr. Riktigt nöjd med Lotta, hon kändes jättefin och i slutet av passet kunde jag rida öppna och sluta på enhandsfattning, bara växla med hjälp av sitsen. På eftermiddagen passade vi på att titta in när Meg hade ledarskap och vips så red jag i grimma igen. DET har jag VERKLIGEN saknat. Tyglar och bett är så jävla överflödigt. Pat Parelli skriver en bra sak i sin bok Natural Horsemanship. Att om man ska få ha en metallbit intvingad i munnen på hästen så är det minsta vi kan göra att ställa oss på knä och verkligen be hästen acceptera det. Riktigt bra skrivet.  (inte världens bästa bild, men finaste hästen)
Ännu roligare med helgen var att även mitt hjärta har gjort debut på hästryggen! (dessvärre finns inga bildbevis...) Han var hur duktig som helst! Hämtade Lotta från hagen, borstade, kratsade hovarna, klädde på henne och styrde:P Var ute i skogen i lite över 1 timme, men bara i skritt. (Kan ändå tillägga att den lilla veklingen har lite träningsvärk idag ;) ) Han tyckte nog det var lite kul, för han kunde tänka sig att göra det igen, och då LOVAR jag att ha med kameran!


POSTAD AV: Tobias

2011-04-13 @ 18:53:50

Finns det inga bildbevis så har det aldrig hänt? ;)

KOMMENTERA INLÄGGET

Namn

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar