Rainbow connection

Gårdagens prestation. Köpte nagellacket i höstas med har varit för snål för att använda det. Färgen är "Rainbow Connection" från Muppets collection av OPI. Färgglatt va? :D Tyckte det blev lite väl mörkt med enbart svarta naglar :)


På bättringsvägen!

Jodå, både jag och Harry Potter är på bättringsvägen, klämde ju de fem första filmerna igår, och idag är det dags för de sista tre (vilket är de jag gillar allra mest).

Sjukt fint väder i Jönköping idag, känns helt galet fel att sitta inomhus, men jag ska nog inte utmana ödet och kliva utanför dörren idag heller. Men jag mår i alla fall bättre idag, helt feberfri, bara dunderförkyld. Så idag har jag kunnat pilla med tvätten utan att bli dödstrött, vilket jag blev igår. Ska även försöka göra två inlämningsuppgifter lite senare idag (senare = när Tobbe kommer hem och kan hjälpa mig ifall jag kör fast). Borde vika ihop all tvätt nu, städa lite här hemma.. Men jag tror att en handarbetsdag med Harry lockar mer..


Sjukstuga med mr P

Ligger hemma i soffan, dunderförkyld med min bästa bundis Parry Hotter. Jag som verkligen har tid att vara sjuk nu. Inte. Det vore ändå okej om jag var så pass klar i huvudet att jag kunde plugga i lite mer än fem minuter. Men när hjärnan är helt mosig och skvalpar runt i ett par liter snor så är det inte så jävla käckt. Ett plus är i alla fall att jag släpat mig upp ur sängen och hasat mig ca två meter bort till soffan, det var mycket mer än vad jag hade vågat hoppas på när jag vaknade i morse. Så med lite tur kanske jag kan prestera lite här hemma snart... Har i alla fall målat naglarna, inte för att det är att prestera något direkt, men ändå, jag kunde ju passa på nu när jag ändå inte har ork till att göra något annat. Så det blev svart, men en überglittrig nagel på varje hand. Jag gillar glitter, ju mer desto bättre.

Nä... Nu ska jag nog sova middag, det ska vara bra har jag hört...


..

Har noll motivation till att blogga, tänker inte ens be om ursäkt för den senaste tiden minst sagt tarvliga uppdateringar. Jag återkommer när orken är något större. Har förövrigt (tack vare min fina sambo) en ny, lite piggare design på gång. Jag har dessutom fuckat upp big time. Jag väntade waaaaaay to long med att boka biljetter till Göteborg Horse Show. Så vilken show får jag se? Får jag se lördagen som jag längtat något djuriskt efter sedan förra året? nej nej, jag får snällt titta på den öppna träningen 06.30-08.30 på lördag morgon. no shit. hoppas att kunna köpa en biljett eller två utanför Scandinavium, men det tvivlar jag starkt på. Bajs på det. Inte bitter. Inte alls. Jävla skit ticnet. De kunde ha påminnt mig i tid. Typ före jul, så jultomten kunde skänkt en stackars fattig liten student en lyckans dag. Men oh no. Tomten är en sadist, han njuter av att se studenter lida. speciellt hästintresserade sådana. Han måste bara vara bästis med Lasse Anrell.


pluggplugg

Mer spännande än så är livet inte för tillfället. Det består för tillfället enbart av två delar; plugg, och en jävla massa ångest över allt. I natt somnade jag inte för ens framåt 03.00 Så jävla jobbigt att bara ligga och vrida och vända på sig, att vara trött men inte kunna sova. Usch.

Idag är det plugg som gäller. Kl 13.00 har jag mitt första av tre test i kursen Produktionsstyrning. Klarar jag dessa tester är jag garanterad en trea i kursen, vilket vore JÄVLIGT gött. Men med tanke på att ajg inte började plugga ordentligt förens igårkväll så får jag snällt bita i det sura äpplet och inse att jag nog kommer faila dagens test :( Jävligt dumt av mig. Men man kan ju alltid hoppas att det är ett lätt test, men med Håkanbråkan vet man ju aldrig.
Nu ska jag i alla fall plugga röven av mig fram till testet, sen ska jag hem och fixa lite innan jag ska försöka knåpa ihop nästa komplettering i en kurs. Fy fan vad jag ångrar att jag skjutit upp så många grejer! Blir bara så jävla trött på mig själv. Jag ska ALDRIG mer skjuta upp något sådant igen, jag ska ta tag i det och se till att göra allt och lämna in det när det ska lämnas in.