Senaste

För mycket

Ibland rinner det bara över för mig. Idag är en sådan dag. Jag tappar motivationen till allt. Imorgon har jag tenta i ännu en mattekurs. Jag borde sitta och plugga röven av mig just nu, men jag har noll motivation. Jag har liksom ingen ork, jag bryr mig inte. Hoppas den taskiga motivationen beror på att jag kan det jag borde, även om jag tvivlar på det... Men jag får försöka ta sats och pina mig igenom ett par mattetentor. Sedan är det bara att hålla tummarna och hoppas att det går (peppar, peppar, ta i trä.)


livstecken

Jag lever! Bloggen lever! eller lever och lever... Det är ett ganska starkt ord. Den har varit stendöd i två månader. Det känns nästan som att jag också varit stendöd (i alla fall på det sociala planet). Det har hänt en del sedan senast jag skrev här. Sedan sist har följande hänt:
* Jag tentapluggade och tränade som en dåre, två vändor om dagen på gymmet.
* Jag fick en FYRA i matte (och ett U i entreprenadjuridik, men så går det när två st 5timmarstentor ska skrivas på 5 timmar istället för 10).
* Jag och mamma var på weekend i malmö och passade på att se Monty Roberts clinic i Flyinge.
* Jag och Tobbe firade påsk i Göteborg.
* Jag och mamma var på Göteborg Horse Show och såg Kyra Kyrklund live.
* Jag och Hanna har slitit röven av oss för att göra vårt examensarbete. Det hade slutredovisning i torsdags och slutinlämning på lördag.
* Jag tentapluggar (eller ja, försöker i alla fall), tenta på tisdag och nästa måndag.
* Har blivit plockad av Skanska för sommarpraktik på hussidan (YAY!).
* På fredag tar jag examen = Tre års högskolestudier är till ända och jag kan presentera mig som Sofie Brorsson Candia, Ingenjör.
* Jag har fortfarande världens bästa sambo (men det
var ingen nyhet).
* Jag har fortfarande världens bästa häst (precis som innan).
* Jag har hittat ännu fler knappar på Lotta och kan nu rida flera (2, ibland 3) byten i följd.
* Om lite drygt en vecka får jag pussa på Lotta igen.