Hemma

Det får bli ett kort litet inlägg så här på kvällskvisten. Idag har varit en jobbig dag. Inte för att vi gjort så himla mycket, utan för att vi har fart så mycket.

Vi tog bilen till Jönköping idag, eftersom att vi bara skulle vara där över dagen. Men vi hann inte ens ut ur Hultsfred innan det spännande började. Bara ett par ynka meter framför bilen så hoppar det ut en stor älgtjur upp på vägen. Snacka om att få hjärtat i halsgropen! Det är ju inte riktigt varje dag man ser en älg ju.
Hade en föreläsning och en övning i skolan idag: totalt 4 timmars lektion. Läraren gick igenom hur man gör olika kalkylberäkningar i excel. Fast utan excel, utan dator, utan powerpoints eller printscreens. Han gick igenom det i text på en overhead- coome on? Shit vilken high tech och inte rolig skola vi har.
Efter skolan åkte vi hem, utan att stöta på några älgar eller andra otäckigheter. Sedan var det bara att byta om och åka till stallet. Hade egentligen tänkt tömköra på en av våra utebanor, men där hade man fasen behövt snorkel och cyklop för att ta sig fram. Så vi joggade lite i ridhuset istället. På en 20-meters volt. Kändes lite surt, men det gick ganska bra trots allt. Pratade med Hanna med, så på onsdag ska lilla Lotta få en laserbehandling i ena bogen, blir nog kanonbra:). Men en del hästmänniskor blir man ju bara så himla trött på. Bara att försöka vara för sig själv och skita i alla andra.
Nu är jag i alla fall hemkommen, mamma och pappa är förhoppningsvis framme på Krk i Kroatien och snart serveras min middag. Soppa med trumpetsvamp- ibland (för det mesta) är det jävligt gött att vara jag! (plus att världens bästa tvprogram är på 3an just nu - Svenska Hollywoodfruar!


KOMMENTERA INLÄGGET

Namn

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar