världsrekord

på 72 timmar har jag inte lämnat lägenheten. Fy fan vad skönt, jag har inte ens varit ute med soporna (det har Tobbe varit). Nog för att jag är hästmänniska och älskar naturen, men om jag inte har en häst mellan benen (det lät väldigt fel) så vill jag inte vara utomhus över huvud taget, för fy fan vad träligt det är. Det blåser och är kallt, regnar uppifrån, nerifrån och på tvären. Och om det inte gör det så är det antingen snöstorm eller så mycket pollen att jag tror jag ska dö.

Nu har jag faktiskt gått så långt att jag öppnat fönstren ett par cm, för första gången på tre dygn. Dessutom ser det ut att kunna bli ett jäkla oväder snart, hoppas hoppas.
Nu har fönstren varit öppna i fem minuter, och jag har redan fått pollenallergi deluxe. Nu går jag och stänger, jag tittar faktiskt på en tysk direktsänd dressyrtävling som är utomhus, det får räcka med natur och utomhusvistelse.


POSTAD AV: JennyM

2012-05-20 @ 22:51:09 | http://jmdressyr.blogg.se/

Ska skriva några grejer i ett inlägg sen lovar jag ;)



Dino är efter Damino SD (e. Don romantic) - ue. Solid

Goodie är e. Bolero 897 ue. Eighty eight keys

:)

POSTAD AV: Henny :)

2012-05-22 @ 12:24:03 | http://hennyvinlof.blogg.se/

SV: Jag visste inte att du inte gick balen! Men det kan jag förstå att du ångrar!! Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv :D



Ja, smart! Ska kolla där =)

KOMMENTERA INLÄGGET

Namn

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar